Müdür Başyardımcılığı sınavında Türkiye birincisi Bismil’den

Müdür Başyardımcılığı sınavında Türkiye birincisi Bismil’den

Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Türkiye birinciliğini 97 puanla Bismil’den Vedat Barış kazandı.

Bismil’de Selahaddin-i Eyyubi İlkokulunda öğretmenlik yapan Vedat Barış, girdiği Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavında genel kültür yetenek ve mevzuattan sorumlu tutulan 100 soruluk sınavdan 3 yanlış yaparak 97 puanla Türkiye birincisi oldu.

Gösterdiği başarı ile ilgili duygularını paylaşan  Barış, başarının sırrının, başta kendine inanmak ve hedefi yüksek tutmak olduğuna vurgu yaptı.

Disiplinli çalışmayla her türlü başarının yakalanabileceğine inandığını söyleyen  Barış, ”Girmiş olduğum sınavda gerek ailemin, gerek Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle idarecilik sınavında birinciliği Bismil’e taşımak, benim için gurur verici oldu.” dedi.  

Görevini de bu yüksek ivmeyle yapacağını söyleyen Barış, rek Eğitimin kalitesinin de sadece öğretmen ve öğrenci ile değil, idarecilerin kalitesinin de artırılarak yükseleceğine  inandığını belirterek, “Bunun için hakkı ve hukuku gözeten bir liyakat sistemiyle idareci alınması biz idarecilerin her zaman temennisi olacaktır”. ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.