Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Milas ilçesinde son iki haftada uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince tespit edilen bir araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheli olan B.Ç. isimli şahıs ise gözaltına alındı. Bunun yanı sıra gün içinde bir şüphelinin üstünde yapılan aramada ise bir miktar sentetik madde ele geçirildi. Son iki hafta içerisinde ise toplamda 17 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince bugün tespit edilen ve Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçe içerisinde durdurulan İstanbul plakalı bir araçta arama yapıldı. Yapılan arama neticesinde 100 gr metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olayın şüphelisi B.Ç. isimli şahıs ise Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan gözaltına alındı.

Yine bugün Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince tespit edilen bir şahıstan çok miktarda sentetik ecza ele geçirildi. Olayın şüphelisi E.A. isimli şahıs hakkında ise Uyuşturucu Madde Kullanmaktan işlem yapıldı.

Öte yandan Milas KOM ve Narkotik görevlileri son iki hafta içerisinde farklı miktarlarda; sentetik ecza, metamfetamin, esrar, kenevir, skunk ve etil alkol ele geçirirken, toplamda ise 17 şüpheli hakkında adli işlem yaptı.

İLKHA


Muğla'da uyuşturucu operasyonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler