Muğla'daki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Muğla'daki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Muğla-Marmaris Karayolunda tur midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.

Muğla-Marmaris Karayolu'nun Sakar Geçidi mevkiindeki virajlı rampada bir tur midibüsünün devrilmesi sonucu meydana galan kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 23'e yükseldiği 11 kişinin de ağır yaralandığı belirtildi.

Sakar Geçidi mevkiinde iddiaya göre, freni boşalan 03 FR 247 plakalı midibüs sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek en az 30 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı.

Kazayla ilgili açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, 20 kişinin öldüğünü 11 kişinin de ağır yaralandığını açıklamıştı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 3 kişinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yaralılar ambulanslarla Marmaris Devlet Hastanesi, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazanın olduğu bölgede yol çift şeritli olarak trafiğe kapatıldı.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler