Muhtar adaylarından örnek davranış

Muhtar adaylarından örnek davranış

Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’de de yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için vatandaşlar oylarını kullanmak için sandık başına gidiyor.

Bingöl’de de yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için vatandaşlar oylarını kullanmaya başladı. Bingöl Merkez Simani Mahallesi’nde 5 muhtar adayı yarışırken, diğer tüm muhtar adaylarına örnek olacak bir davranışta bulundular.

Muhtarlık seçimleri bazı bölgelerde kavgaya ve hatta ölümle sonuçlanırken, Bingöl Merkez Simani muhtar adayları bir araya gelerek, beraber fotoğraf çektirdi ve kardeşlik mesajını verdiler.

Merkez Simani Mahallesi’nde muhtar olmak için yarışan, Tahsin Çeçen, Ferhat Aymaz, İlhami Öztekin, Sadullah Türkmen, Ali Yalnız bir araya gelerek, “kardeşlik kazansın” mesajını vererek, tüm muhtar adaylarına örnek olacak bir davranış sergilediler.

“Bizler kardeşiz, kazansak ta kazanmasak ta kardeşiz”

Muhtar adayı Tahsin Çeçen, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sukut içinde geçmesini temenni ederek, “Kazasız ve huzur içinde tüm herkesin katılım sağladığı bir seçim diliyorum. Muhtar adayı arkadaşlarla bir araya geldik. Bizler kardeşiz, kazansak ta kazanmasak ta kardeşiz. Herkese başarılar diliyorum.” dedi.

“Örnek muhtar adaylarız kazansak kazanmasak hepimiz bir aile gibiyiz”

Mevcut muhtar ve muhtar adayı olan Ferhat Aymaz da “Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin milletimize, ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Simani Mahalle muhtarıyım dört aday arkadaşımız var. Onlara da başarılar diliyorum. Seçimin kazasız, belasız gerçekleşmesine inanıyorum. Muhtar adayları arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bingöl’de Simani Mahallesi adayları olarak örnek muhtar adaylarız. Bu güzel tabloyu tüm muhtar adaylarının örnek almasını istiyoruz. Kazansak kazanmasak hepimiz bir aile gibiyiz.” ifadelerini kullandı.

Muhtar adayı İlhami Öztekin ise “Simani Mahallesi kazansın, kardeşlik kazansın. Hak eden kazansın. Allah hepsinden razı olsun. Bu tabloyu seçimden sonrada yaşadığımıza müddetçe bu kardeşliğimiz devam edecek.” diye konuştu.

Sadullah Türkmen, Ali Yalnız adlı muhtar adayları da herkese başarılar dileyerek, Simani Mahallesi'ndeki tablonun her yerde sergilenmesi temennisinde bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.