Muhtarlar VASKİ hizmetini takdir etti

Muhtarlar VASKİ hizmetini takdir etti

​İlçelerde gezi ve incelemelerini sürdüren VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, muhtarlardan hizmet takdiri aldı.

Mahalle ve mezralarda çalışmalarını sürdüren VASKİ ekiplerinin, çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, ilçe muhtarlarından hizmet takdiri aldı.

Çaldıran’da incelemeler yapan Tekataş, VASKİ Şube Müdürlüğüne giderek Kuzey Şube Müdürü Nuri Çiftçi ve personellerle sohbet etti. Hizmetlerden dolayı memnuniyet verici duygulardan ve görüşlerini dile getiren Tekataş, , karda kışta bin bir zahmet ve emekle çalışmalarını yürüten ekipleri kutladı. Her yere hizmetin mührünü vuran bir ekiple çalıştıklarını ve kendileriyle iftihar ettiklerini söyleyen Tekataş, "Kurum olarak yüzümüzü ağartan gece gündüz durmadan hizmet üreten personellerimizin hepsini candan kutluyorum. Onların alın teri helal emekleri ile halkımızın sorunlarını çözüyoruz. Var olsunlar, teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Tekataş, Çaldıran’da muhtarlarla da bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Muhtarlar yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. VASKİ'nin her zaman sorunlarının çözümü için koşturduğunu ve kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen muhtarlar VASKİ’nin daima yanlarında yer aldığını ve hizmeti gece gündüz sürdürdüğünü belirterek teşekkür ettiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.