Muhtarlardan temizlik görevlilerine plaket

Muhtarlardan temizlik görevlilerine plaket

​Pandemi nedeniyle temizliğin daha da önem kazandığı bir dönemde şehrin her tarafını gece gündüz temizlemeye çalışan temizlik görevlilerine muhtarlar tarafından plaket verildi.

Adıyaman Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım'ın öncülüğünde çalışan temizlik işçileri Covid-19 nedeniyle yaptıkları çalışmalardan dolayı muhtarlar tarafından plaketle ödüllendirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Muhtarlarıma duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her bir personelimiz mesleğini iyi yapma gayretindir. İşini iyi yapanlara plaket verme noktasında muhtarlarımız burada bir organizasyon düzenledi. Muhtarlarımıza, işçi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Temizlik personeli arkadaşlarımızın bazı sitemleri oluyor. 'Bize bakış açısı biraz olumsuz.' diye bu çok kötü birşeydir. Her insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizler de bu gibi şeyleri görüyoruz, bu doğru bir davranış değil. Vatandaşlarımızdan ricam çöplerini gelişi güzel atmasınlar. Mümkün mertebe konteynerlerin içerisinde atmaya gayret etsinler." dedi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, temizlik çalışanlarının pandemi sürecindeki gayretlerini taktir ettiklerini dile getirerek, "15 Mart'ta dernek olarak aldığımız kararla bundan sonra her yıl Adıyaman genelinde kendi yerlerinde, alanlarında başarılı çalışmalarla halkımıza hizmet eden değerli işçilerimizin başarılarını taktir amacıyla teşekkür ve takdir belgesi verdik. Bugün, Adıyaman Belediyesinin en çalışkan birimi olarak bu pandemi sürecinde gece gündüz çalışan, gerçekten yüreğimize dokunan temizlik birimi işçilerine teşekkürlerimizi ilettik. Türkiye geneline büyük bir örnek olacaktır inşallah. Bu temizlik işçileri bizim zaman zaman kaldıramadığımız çöpleri kaldırıyor, gece gündüz çalışıyorlar. Bugün çalışanlarımıza teşekkür etmek için geldik. Bir nebze de olsa da kırgınlıklarını ve yorgunluklarını gidermiş oluruz inşallah." ifadelerini kullandı.


Muhtarlarından temizlik görevlilerine plaket

Muhtarlarından temizlik görevlilerine plaket

Muhtarlarından temizlik görevlilerine plaket

Muhtarlarından temizlik görevlilerine plaket

Muhtarlarından temizlik görevlilerine plaket

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.