Muş'ta 55 yerleşim birimi ulaşıma kapandı

Muş'ta 55 yerleşim birimi ulaşıma kapandı

Muş'ta 2 gündür etkili olan kar ve tipi sonrasında ulaşıma kapanan 30 köy ve 25 mezra yolunun açılması için çalışmalar devam ediyor.

Muş'ta etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi günlük hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kent genelinde 2 gündür etkisini devam ettiren kar yağışı sonrasında 30 köy ve 25 mezranın yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri Üçevler bölgesinde ulaşıma kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarına devam ederken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, yaptığı açıklamada, kapalı 55 yerleşim biriminin yolunu kısa sürede açmayı hedeflediklerini söyledi.

Ekiplerin 7/24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yentür, "İlimizde etkili olan kar yağışı günlük yaşamı ciddi derecede olumsuz etkilemektedir. Muş İl Özel İdaresi olarak Üçevler grup yolunda çalışmamız devam ediyor. Ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışıyor. Ayrıca olası acil durumlara karşıda köy muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Şehir merkezinde çok fazla olmasa da yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkileyecek derecede çok kar yağışı oluyor." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.