Muş'ta 88'i yabancı uyruklu 121 kişi yakalandı

Muş'ta 88'i yabancı uyruklu 121 kişi yakalandı

Muş'ta, çeşitli suçlardan aranan 33 kişi ile yabancı uyruklu 88 kişinin, yapılan arama ve operasyonlarda yakalandığı bildirildi.

Muş’ta, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 33 kişinin yol kontrol noktalarında yapılan aramalar ve düzenlenen operasyonlarla yakalandığı açıklandı.

Açıklamada, ayrıca yabancı uyruklu kaçak şahıslara yönelik başlatılan uygulamada ise 88 yabancı uyruklu şahsın yakalandığı bildirildi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, konut dokunulmazlığını ihlal etme, ruhsatsız silah ve mermi bulundurarak taşıma, adam yaralama ve hırsızlık suçlarından aranan, cezaları kesinleşmiş 9 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Çeşitli adli suçlardan 24 kişinin yakalandığı da belirtilen açıklamanın devamında ise Korkut ilçesinde yapılan uygulamada 121 yabancı uyruklu göçmenin yakalandığı belirtildi.

Açıklamada devamla, “Sürücülüğünü 3 farklı şahsın yaptığı üç aracın içinde 74 Afganistan, 14 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 88 yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır. Araç sürücüsü olan 3 şüpheli şahıs hakkında “Göçmen Kaçakçılığı” suçundan adli işlem başlatılmış olup, yabancı uyruklu şahıslar ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.