Muş'ta “Açık Kapı Projesi” için start verildi

Muş'ta “Açık Kapı Projesi” için start verildi

​İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilecek olan vatandaş odaklı “Açık Kapı Projesi” Muş'ta hizmete başladı.

İçişleri Bakanlığı Geliştirme Bakanlığı tarafından ülke genelinde hizmete sunulacak ve vatandaşların dilek ve şikayetlerini iletebileceği “Açık Kapı Projesi” Muş'ta hizmet vermeye başladı.

Hükümet binası girişinde düzenlenen açılış törenine; Muş Valisi Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, kamu kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Vali Yıldırım, hayata geçilen bu proje ile vatandaşların hangi hizmeti nereden alacaklarını ve daha hızlı hizmet alacaklarını söyledi.

Yıldırım, “Bugün gördüğünüz gibi açılışını yaptığımız Açık Kapı, İçişleri Bakanlığımızın belirlemiş olduğu standartlar çerçevesinde faaliyete geçiyor. Buraya gelen vatandaşlarımız derdinin, çaresinin nerede olduğunu öğrenecek. İhtiyacının nerede karşılanacağını bilecek, hizmetin nereden kendisine ulaştırabileceğini öğrenmiş olacaktır. Burası önemli bir nokta, önemli bir kapı, inşallah vatandaşlarımıza en güzel şekilde, en kolay, en çabuk, en seri şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz ve hizmet kalitesini arttıracağız. Burada bu işe emek veren, bu işe gönül veren, imalatında yardımcı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Almış oldukları eğitim sonrasında burada görev yapacak olan arkadaşlarımıza, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu gayretler, bu emekler inşallah boşa çıkmayacaktır. Hep birlikte bu işin kalitesini, bu hizmetin daha iyi yürütülebilmesini sağlayacağız. Önemli olan vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Bu kapsamda açılan Açık Kapı hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Açılışın ardından görevli personeller katılımcılara müracaatların nasıl ve ne şekilde olacağı ve süreç hakkında bilgi verdi.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.