Muş’ta PKK operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Muş’ta PKK operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Muş’ta FETÖ/PDY ve PKK soruşturmaları kapsamında yapılan operasyonlarda 2'si asker 8 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin de tutuklandığı açıklandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada FETÖ/PDY ve PKK soruşturmaları kapsamında yapılan operasyonlarda 2'si asker 6 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin de tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, gözaltına alınanlardan birinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilerek, "Ayrıca PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan bir şahıs, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması içinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen bir şahıs, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan 3 kişi, Terörizmin Finansmanının Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet suçundan aranması bulunan bir şahıs olmak üzere toplam 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında da 49’uncu Komando Tugay Komutan Yardımcılığında görevli bir astsubay ile İl Jandarma Komutanlığında görevli bir teğmenin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.