Muş’ta sosyal medyadan sosyal meydana etkinliği

Muş’ta sosyal medyadan sosyal meydana etkinliği

Gençlik ve Spor Muş İl Müdürlüğü tarafından "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde çeşitli faaliyetlerle yapılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi Muş'ta da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Muş İl Müdürlüğü tarafından Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrenci ve vatandaşlar spor, güzel sanatlar, yüz boyama, müzik, ebru, sokak oyunları ve zekâ oyunları gibi çalışmalar yaptı.

Gençlerin sosyal medya ve televizyondan uzaklaştırılması amaçlanan etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, "Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün 81 ilde eş zamanlı olarak yapmış olduğu 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' projesi kapsamında bugün gençlerimiz, sporcularımız ve veliler stada getirildiler. Çeşitli spor stantlarımızı kurup gençlerimizi televizyon ve sosyal medya alışkanlığından uzaklaştırmayı amaçladık." ifadelerini kullandı.

Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Metin Çetintaş ise bu tür etkinliklerin arttırılması gerektiğini belirtti.

Çetintaş, "Günümüzde gençlerin en büyük problemi sosyal medyadır. Gençler neredeyse bütün vakitlerini sosyal medyada geçiriyorlar. Bu gençleri sosyal medyadan uzaklaştırmak için farklı etkinlikler yapılmalı. Bu da bu etkinliklerden birisidir. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Daha fazla etkinlik yapılması gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.