Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş’ta uyuşturucu madde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 132 kök Hint keneviri ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyonlar yapıldığı bildirildi.

132 kök hint kenevirinin ele geçirildiği ve gözaltına alınan 3 kişiden birinin tutuklandığı belirtilen açıklamada, “Eski Tekel Depoları arkasında bulunan boş alanda suça sürüklenen 2 şahıstan toplam 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş ve Şahıslar hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçundan işlem yapılmıştır.

Malazgirt ilçesinde suça sürüklenen bir şahıstan 6,05 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş ve şahıs hakkında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarı Madde satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan işlem yapılmıştır. Şahıs işlemlerinin ardından Savcılıktan serbest kalmıştır. Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan araştırmalarda 2 ikametin bahçesinde Hint Keneviri ekimi yapıldığı tespit edilmiş ve ekiplerce ikametlerin bahçesinde yapılan aramada 132 kök Hint keneviri ele geçirilmiştir. Şüpheli 3 kişi yakalanarak gözaltına alınmış ve şahıslardan biri ifadesinin ardından serbest kalırken diğer 2 şahıs hakkında 2313 sayılı 'Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi' suçundan işlem yapılmıştır.” denildi.

Ayrıca, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan 5 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan bir kişinin tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.