Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş’ta uyuşturucu operasyonu

​Muş’ta uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden birinin tutuklandığı belirtildi.

Muş Valiliği, kentte uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 şahıstan birinin tutuklandığının ve bir miktar uyuşturucu maddenin ele geçirildiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bir şahsın ikametinde yapılan aramada, 2 adet hassas terazi, 4 parça halinde 6,69 gram Metamfetamin, 5,88 gram tütün ile karıştırılmış ot esrar, 5,64 gram ot esrar, 1,38 gram toz esrar olmak üzere toplamda 19,59 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu şahsın "Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde İmalatı veya Ticareti Yapmak” suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı kaydedildi.

Öte yandan durumundan şüphelenilerek durdurulan 2 ayrı araçta yapılan aramalarda 259 gram metamfetamin ve 173,33 gram esrar ele geçirildiği belirtilen açıklamada gözaltına alınan 5 kişi hakkında "Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde İmalatı veya Ticareti Yapmak” suçundan adli işlemler başlatıldığı ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.