Muş'ta üzerine ağaç düşen 2 kişi öldü

Muş'ta üzerine ağaç düşen 2 kişi öldü

Muş'ta fırtına nedeniyle üzerlerine ağaç düşen bir öğrenci ile bir kadın hayatını kaybetti, 4 öğrenci yaralandı.

Muş’ta bir okul bahçesinde sıra bekleyen öğrenciler ile ve Kepenek köyünde bir kadının üzerine şiddetli rüzgardan dolayı ağaç düştü. Her iki olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 öğrenci yaralandı. 

Muş’ta şiddetli esen rüzgar hayatı olumsuz etkilerken bir okul bahçesinde sıra bekleyen öğrencilerin üzerine ağaç düştü. Olayda bir öğrenci hayatını kaybederken biri öğretmen 4 kişi de yaralandı.

Olay, merkeze 13 kilometre uzaklıktaki 800 nüfuslu ve 100 haneli Tekyol Köyünde meydana geldi. 12 öğretmenin görev yaptığı, 250 öğrencisi bulunan Tekyol İlk/Orta Okulu'nun bahçesindeki ağaç şiddetli rüzgâr nedeniyle öğrenciler ve bir öğretmenin üzerine devrildi. Ağacın altında kalan ortaokul öğrencisi Eren Özkan yaşamını yitirirken, 3 öğrenci ve bir öğretmende yaralandı.

Hastane’ye kaldırılan 4 yaralıda tedavi altına alındı.

Muş Valisi Aziz Yıldırım, okulun bahçesindeki ağacının şiddetli rüzgâr nedeniyle devrilmesi sonucu yaralanan öğrencileri ziyaret etti. Muş Devlet Hastanesine geçerek, yaralılar hakkında hastane yetkilerinden bilgi alan Valim Yıldırım, hayatını kaybeden öğrencinin ailesine başsağlığı dilerken, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir diğer olay ise Kepenek köyünde yaşandı. Fırtına nedeniyle devrilen ağacın altında kalan Remziye Akıntı, hayatını kaybetti.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.