Muş'ta yaz kurslarına katılan öğrencilere kitap hediye edildi

Muş'ta yaz kurslarına katılan öğrencilere kitap hediye edildi

Muş'ta TÜGVA tarafından açılan yaz kurslarına katılan öğrencilere kitap hediye edildi.

Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanlığı tarafından, TÜGVA Muş Temsilciliğinin ortaokul öğrencilerine yönelik açtığı yaz kurslarına katılan öğrencilere kitap hediye edildi.

Kurstaki öğrencilerle bir araya gelen Eğitim-Bir-Sen Muş Şubesi Başkanı Mahir Barışan, nesillerin ihyası için öncülerin kendilerine her zaman rehberlik ettiğini söyledi.

Kendilerinin de onların açtığı yolda ilerlemek için üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını dile getiren Barışan, "Çocuklarımızı sihirli kutunun olumsuz dünyasından, teknolojinin handikaplarından kurtaran ve kurtaracak olan projeleri her daim destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Bunun için de TÜGVA Muş Temsilciliğinin ortaokul çocuklarımıza yönelik yaz kursuna 'karınca kararınca' katkı sunmak ve Eğitim-Bir-Sen'i gelecek nesillere tanıtmak amacıyla ülkemizin değerini, medeniyetimizin ürünlerini haber veren yazarlarımızın eserlerini kendilerine hediye ettik. Çocuklarımızı gayet mutlu öğretmenlerimizi çok fedakâr buldum. Milli eğitimimiz de, eğlenerek öğrenmeyi merkeze alan, bilgi, kültür ve dayanışma duygusunu aşılayan kursları örnek almalı, madden ve manen desteklemeli. Konuşmama son verirken yaz kursu süresince desteğini esirgemeyen fedakârca çalışan öğretmen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Barışan, yaptığı konuşmanın ardından çocuklara kitap hediye etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.