Mustazaflar Hareketi'nden Çermik Köprü Der'e Ziyaret

Mustazaflar Hareketi'nden Çermik Köprü Der'e Ziyaret

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde faaliyette bulunan Köprü Der'i ziyaret eden Mustazaflar Hareketi sözcüleri, hareketin çizgisini anlattı.

DİYARBAKIR - Mustazaflar Hareketi, bölgede faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Son olarak Çermik Köprü Der'i ziyaret eden Mustazaflar Hareketi sözcüleri Hüseyin Yılmaz ve Av. Şaban dalgın, hareketin kuruluş gayesi hakkında bilgi verdi.

 

Ana hedeflerinin yüce yaratıcının rızasına uygun bir şekilde yaşam sürdürmek olduğunu belirten Hareket sözcüleri, toplumun menfaatini göz önünde bulundurarak bu uğurda çaba sarf ederek ön ayak olacaklarını belirtti.

 

Bilgilendirme toplantısına katılan dernek üye ve yöneticilerin sorularını da yanıtlayan hareket sözcüleri, inanç ve insan hakları önündeki engellerin kaldırılması, fakirlik ve cehaletle mücadele etme yöntemlerini izah ederek, Kürt sorununun önündeki engellerin kaldırılması için çözüm olabilecek düşüncelerini anlattı.

 

Bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirten Mustazaflar Hareketi Sözcüsü Avukat Hüseyin Yılmaz, tüm kesimlerin öneri ve düşüncelerini alarak hareketi geniş katılımlı bir yapıya kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi. (Mehmet Akarsu - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.