Mut'ta araç dereye düştü: 2 ölü

Mut'ta araç dereye düştü: 2 ölü

Mersin'in Mut ilçesinde bir aracın dereye düşmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Mersin'in Mut ilçesinde bir otomobilin dereye düşmesi sonucu 2 kişi kayboldu. Ekiplerin çalışmasıyla bir kişinin cesedine ulaşıldı. Otomobilin su dolu menfeze düşmesi sonucu diğer cesedin ise uzun uğraşlar sonucu bulunduğu ifade edildi.

Yaşanan olayla ilgili Mersin Valisi Ali İhsan Su açıklama yaptı. Kentte yoğun yağışın olacağı yönünde gelen bilgilerden sonra kriz masası oluşturduklarını belirten Su, şöyle konuştu:

Tarsus ve Erdemli'de su basabilecek, hayati tehlike olabilecek yerleri tahliye ettik. Oradaki vatandaşlarımızı daha güvenli yerde misafir ettik. Yeme, içme ve barınma işlerini hallettik. Dün akşam 21.00'den sonra yağış hızını artırdı. Meteorolojiden aldığımız bilgiyle ilimizde değişik bölgelere metrekareye 100-165 kilogram yağış düştü. Bu yağış 24 saat içerisinde düşen miktardır. Çok büyük sıkıntı olmadan şu anda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yağışların 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açtığını söyleyen Su, ekiplerin çalışmaların devam ettiğini söyledi. Su, "Kriz merkezinde denetlemelerimiz devam ediyor. İhtiyaç olan yerlerde gerekli çalışmalar yapılıyor. Ümit ediyorum bir sıkıntı olmadan bu yağışı atlatmış olacağız." şeklinde konuştu.

İLKHA


Mersin'de araç dereye düştü: 2 ölü

Mersin'de araç dereye düştü: 2 ölü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.