'Nar Lokumu' projesi ile Türkiye ikincisi oldu

'Nar Lokumu' projesi ile Türkiye ikincisi oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı Girişimci Kadın Çiftçiler Programı'nda sunduğu proje ile Siirt’in "Nar Lokumu" projesi ile dereceye giren Siirtli Kadın çiftçi Nurcan Deniz, Türkiye ikincisi oldu.

Siirt’in Kurtalan ilçesi Tütün köyünden, Tarım ve Orman Bakanlığı Girişimci Kadın Çiftçiler programına katılan Nurcan Deniz, Siirt’in "Nar Lokumu" projesiyle Türkiye ikinciliğini kazanarak 17 bin TL para ödülü kazandı.

Nurcan Deniz’in daha önce de Siirt'in "Nar Lokumu" projesi ile dereceye girerek Siirt ikincisi olduğunu hatırlatan Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, "Kadın çiftçimiz Nurcan Deniz, Türkiye finalinde de büyük bir başarı kazanarak Türkiye ikincisi olmuştur. Kadın çiftçimiz bu başarısı ile 17 bin TL para ödülü kazanmıştır. Para ödülü ve sağlayacağımız desteklerle projesini hayat geçirmeye çalışacağız. Umarım projesi hayata geçer ve diğer kadın çiftçilerimize örnek olur. Başarıya götüren proje aşamasında destek veren ve katkı sağlayan başta İl Müdürlüğümüz personeli olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Girişimcilik eğitimine katılan ve proje veren 75 kadın çiftçimizi tebrik ediyorum. Valimiz Sayın Ali Fuat Atik'in talimat ve destekleri ile kadınlara yönelik projelerimiz artarak devam edecektir." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.