Nasrallah: israilin yok olacağı kesindir

Nasrallah: israilin yok olacağı kesindir

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, "Bütün veriler, incelemeler ve bilgiler israilin yok olacağını gösteriyor." dedi.

Nasrallah, siyonist terör çetesinin işgalci ve savaş yanlısı doğası nedeniyle, Suriye, Lübnan, Irak ve İran'ı tehdit ettiğini belirterek "israil 200'den fazla nükleer savaş başlığına sahip ve bu rejim bütün bölgeye karşı hâkimiyetini genişletmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Siyonist terör çetesini bölgede ABD'nin kolu olarak niteleyen Nasrallah, "israil bölgede, Amerika’nın menfaatlerinin gerçekleşmesi için çalışan askeri bir üs sayılmaktadır ve israilin varlığı, hayatta kalması, ister barışla ya da barış dışında başka yollarla olsun konumunun yükselmesi, İran’dan Pakistan’a kadar ve hatta Orta Asya ve Türkiye olmak üzere bütün bölge ülkeleri için büyük bir güvenlik tehdidi sayılmaktadır." şeklinde konuştu.

Hizbullah Genel Sekreteri, "Bütün veriler, incelemeler ve bilgiler israilin yok olacağını gösteriyor fakat bu önemli olayın gerçekleşmesi koşulsuz ve şartsız değildir. Belirli koşulları vardır. Bu olayın gerçekleşmesinin şartı, bölgedeki direnişe devam etmek, israile teslim olmamaktır. Dolayısıyla, direnişe ve yolumuza devam edersek, saha koşulları ve gerçek şartlar, israilin bölgede 25 yıl kalamayacağını söylüyor." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.