Nişanyan'dan hakaretvari yeni açıklamalar

Nişanyan'dan hakaretvari yeni açıklamalar

Sevan Nişanyan'dan hakaretvari yeni açıklamalar: "İslâm propagandası yasaklanmalı." diyen Blog Yazarı Nişanyan, katıldığı televizyon programında dinden ateizme, ifade özgürlüğünden, Fazıl Say kararına pek çok konuda açıklama yaptı.

Sevan Nişanyan'dan hakaretvari yeni açıklamalar: "İslâm propagandası yasaklanmalı." diyen Ermeni asıllı ateist Yazar Nişanyan, katıldığı televizyon programında dinden ateizme, ifade özgürlüğünden, Fazıl Say kararına pek çok konuda açıklama yaptı.

Hz. Muhammed’e hakaret ettiği iddiasıyla 13.5 ay hapis cezasına çarptırılan Sevan Nişanyan, IMC TV’de yayınlanan "Mercek Altı" programında yeniden hakaretvari açıklamalar yaptı.

Mustafa Kuleli’nin sorularını yanıtlayan Nişanyan, yeni alkollü içki düzenlemesiyle ilgili soruya alkolün de İslâm’ın da zihni uyuşturduğunu, dolayısıyla İslâm propagandasının da yasaklanması gerektiğini söyledi.

“Ben Muhammed’in peygamber olduğuna inanmıyorum. Muhammed ya yalan söylemiş ya hayal görmüş” diyen Sevan Nişanyan isimli küstah, sözlerine Müslümanların ne tepki göstereceğini umursamadığını belirtti.

İnanmama hakkı ve özgürlüğünün olduğunu ifade eden bu soytarının, inanan insanların da inanma hakkı olduğunu ve onların inançlarına saygı gösterilmesi gerektiği gerçeğini göz ardı ederek Hz. Peygambere alçakça hakaret etmesi, ifade ve düşünce özgürlüğünü kötüye kullandığını göstermektedir.

Beyni içkiden sulandığı anlaşılan terbiyesiz yaratığın, böyle umursamaz bir şekilde İslam’a ve Aziz Peygamberine alçakça ve küstahça saldırması provakatörlük olarak değerlendiriliyor.

İŞTE O AÇIKLAMALAR...

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.