Oğlunun hasretiyle vefat eden anne defnedildi

Oğlunun hasretiyle vefat eden anne defnedildi

İslami kimliğinden dolayı 23 yıldır cezaevinde olan Hayrettin Demir'in kardeşi, hasta annesinin vefat etmeden önce sürekli abisini sayıkladığını söyledi.

İslami kimliğinden dolayı 23 yıldır cezaevinde olan Hayrettin Demir'in vefat eden annesi Vehbiye Demir (75), akraba, sevenleri ve oğlunun dava arkadaşları tarafından ebediyete uğurlandı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde ikamet eden Vehbiye Demir, rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Demir, dün sabah saatlerinde Hakkın Rahmetine kavuşmuştu. Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Demir, bugün Hacılar Mezarlığına defin edildi.

Defin işlemlerinin ardından İLKHA mikrofonuna konuşan Nurettin Demir, hasta ve yatalak annesinin, İslami kimliğinden dolayı cezaevinde bulunan abisini sürekli sayıkladığını ve son bir kes görmek istediğini söyledi.

 "Annem, 'oğlumu son bir kes görseydim öyle göç etseydim.' diyordu." diyen Demir, "Abim 23 yıldır cezaevinde olmasından dolayı annem çok çileler çekti. Son 5 yıldır hastaydı, son yıllarda ise yatalaktı. Annem yatalak hasta olduğu için son yıllarda abimin görüşüne gidemiyordu. Annem abimi hasrette sürekli sayıklıyordu. 'son bir kere görebilseydim' diyordu." şeklinde konuştu.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.