Öğrenciler fidan dikimi için bir araya geldi.

Öğrenciler fidan dikimi için bir araya geldi.

Van’ın Gevaş ilçesinde, 'Fidan Dikim Etkinliği' için Gevaş Kaymakamı öğrencilerle bir araya geldi.

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan “Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor" konulu protokol kapsamında Van’da ve tüm yurtta ‘Fidan Dikim Etkinliği’ başladı.

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı Fidan Dikim Etkinliği başlatılırken, Van’da Öğrenciler fidan dikimi için Gevaş ilçesinde bir araya geldiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye genelinde gerçekleştirilen Fidan Dikim Etkinliğinde, ilk ve ortaokul öğrencileri renkli görüntüler oluşturdu. 

Öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştiren Gevaş Kaymakamı İshak Çınar ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, “Daha yeşil bir Van için başlatılan fidan dikim çalışmasının hayırlı olmasını diledi.” ifadelerini kullandı.

Van’ın Gevaş ilçesinde yapılan fidan dikim etkinliğine Gevaş Kaymakamı İshak Çınar, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri M. Şirin Atlı, Burhanettin Elçi, Gevaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.