Öğrenciler kaymakamdan köy yollarının yapılmasını istedi

Öğrenciler kaymakamdan köy yollarının yapılmasını istedi

Şırnak'ın Silopi ilçesi Ceylan Okulu öğrencileri ilçe kaymakamına mektup yazarak köy yollarının onarılmasını istedi.

Silopi Ceylan ilk ve ortaokulu öğrencileri köy yollarının onarılması için Silopi kaymakamı Ali Arıkan’a mektup yazdı.

Okul Müdürü Aydın Vural öğrencilerin verdiği mektupları Silopi kaymakamlığına teslim etti. Mektupları alan Kaymakam Ali Arıkan'ın, Karayolları Cizre 95. Şube Şefliğiyle bağlantıya geçerek köy okullarına giden tüm yolların onarılması için talimat vermesinin ardından köy yolları onarıldı.

Kaymakam Arıkan, öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu ve onların tüm taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. 

Okul Müdürü Aydın Vural, öğrencilere duygu ve taleplerini belirtmeleri için Kaymakam Ali Arıkan’a mektup yazmalarını söylediğini ve öğrencilerin de köy yollarının onarılmasını yazdıklarını belirtti. Vural, “Mektupları Kaymakamımıza ilettim o da çok duyarlı davranarak çok kısa bir sürede hemen yolları onardı. İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Arıkan’a çocukları sevindirdiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yolların onarılmasına çok sevindiğini belirten öğrencilerden İdris Sulmaz ise, farklı bir köyden buraya geldiklerini, yolun bozuk olmasından dolayı sürekli okula geç kaldıklarını belirterek, “Derslerimizden hep geri kalıyorduk, bu yüzden kaymakamımıza mektup yazdık ve hemen yollarımız onarıldı. Çok teşekkür ediyoruz kaymakamımıza ve en kısa zamanda okulumuzu ziyaret etmesini bekliyoruz.” diye konuştu.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.