'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' projesine destek

'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' projesine destek

Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği tarafından başlatılan 'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' projesine destek veren Diyarbakır Eğitim Bir Sen şubesine teşekkür belgesi ve Kur'an-ı Kerim verildi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği, 'Öğrenciler Kur'an'sız Kalmasın' porejesine destek veren Diyarbakır Eğitim Bir Sen şubesini ziyarette etti.

Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği Başkanı Recep İdikut, "Hedefimiz, Doğu ve Güneydoğu'da öğrencilere 100 bin Kur'an-ı Kerim ulaştırmaktır. Öncelikle imam hatip okulları olmak üzere bütün okul öğrencilerine birer Kur'an-ı Kerim ulaştırmaktır. Amacımız Kur'an'la barışık olan bu topluma Kur'an'ı ulaştırmaktır. Öğrencilerimiz Kur'an'ı görünce mutlu oluyorlar, seviniyorlar." dedi.

Projeyle halkın teveccühünü kazandıklarını ifade eden İdikut, son olarak, bu kampanyada kendilerine destek veren, katkı sunan Diyarbakır Eğitim Bir Sen Şubesi Başkanı Yunus Memiş ve Yönetimine teşekkürler etti.

Kampanyadan dolayı Diyarbakır ve Değerlerini Koruma Derneği'ni tebrik eden Diyarbakır Eğitim Bir Sen Şubesi Başkanı Yunus Memiş, kendilerinin de kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Herkesin evinde bir Kur'an olması gerektiğini ifade eden Memiş, herkesin onu okuması, öğrenmesi ve yaşaması gerektiğini belirtti.  (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.