Okul çevresinde uyuşturucu satan şüpheliler yakalandı

Okul çevresinde uyuşturucu satan şüpheliler yakalandı

Gaziantep'te okul çevrelerinde ve mahallelerde uyuşturucu satışı yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Gaziantep’in Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde okul çevrelerinde ve mahallelerde uyuşturucu satışı yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 2 operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı ve operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ile biri kurusıkı 2 tabanca ve bir av tüfeğinin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Şahinbey ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Narkotim ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, Akdere Ortakulu civarında H.R. isimli şüpheli şahıstan bir adet kağıda sarılı vaziyette eroin maddesi, İ.K. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada ise  2 adet kağıda sarılı vaziyette eroin maddesi, bir adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde satışından elde dildiği değerlendirilen 140 TL para, bir adet kurusıkı tabanca ve 8 adet dolu fişek ele geçirildi.” denildi.

Gözaltına alınan H.R. ve İ.K’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği, şüphelilerden İ.K’nin tutuklandığı ve diğer şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Şehitkamil ilçesinin Boyno Mahallesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda ise polisi fark ederek kaçan S.K. isimli şüpheli kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındığı, şüphelinin üst ve evinde yapılan aramada ise bir tabanca, 161 dolu fişek, 9 çalıntı cep telefonu, 2 bıçak, bir adet av tüfeği, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 320 TL ve 200 dolar ele geçirildiği belirtildi.

S.K’nin eşi E.K'nin üst aramasında da 95,6 gram metamfetamin ele geçirildiği, gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K’nin tutuklandığı, eşinin diğer şüphelinin de serbest bırakıldığı kaydedildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler