ÖNDER tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı

ÖNDER tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı

​Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından değerlendirme toplantısı düzenlendi.

ÖNDER İmam Hatipler Derneği Siverek Temsilciliği tarafından değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, ÖNDER Siverek Temsilcisi Mustafa Sımak, İmam Hatip Okulları idareci ve öğretmenleri ile dernek üyeleri katıldı.

Cudi Paşa Konağı Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen değerlendirme toplantısı dernek üyesi Yasin Öztürk tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’le başladı. Derneğin 2018 yılı faaliyetleri ile ilgili İbrahim Gökkiyas, 2019 yılında yapılması öngörülen faaliyetleri ile ilgili de Mehmet Aydın tarafından bir konuşma yapıldı.

Toplantıya katılan ve aynı zamanda kendisi de imam hatip mezunu olan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, insan yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. Sorumluluklarının farkında olmaları gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, “Toplumu değiştirecek olan, liderlik ve önderlik edecek olan bireyleri şekillendirecek olan kadro sizlersiniz. Ben imam hatip lisesi öğrencisi olduğum yıldan bugüne kadar bütün ortamlarda imam hatip lisesinden mezun olduğumu her zaman iftiharla dile getirdim. Şunu da hemen ifade etmeliyim ki bizim dönemdeki imam hatip liselerindeki eğitim hususunda değerli öğretmenlerimiz ve büyüklerimiz bizleri yetiştirmek konusunda büyük emekler verip çaba harcadılar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler