Operatörlerden iPhone 6 hazırlığı

Operatörlerden iPhone 6 hazırlığı

Apple'ın tanıttığı yeni iPhone modelleri eylül ayının sonunda Türkiye'de de satışa sunuluyor. GSM operatörleri de iPhone 6 satışı için tarifeli paketler hazırlıyor.

ABD'li teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6 tanıtıldı. 9 eylülde tanıtılan biri 4.7 diğeri 5.5 inç ekranlı iki yeni iPhone 6 modeli ay sonundan itibaren Türkiye pazarında da satışa sunuluyor.

Önce Turkcell ardından VodafoneTürkiye'nin yaptığı açıklamalarla 26 eylülden itibaren satışa sunulacağı duyurulan modeller tarifeli paketlerle satın alınabilecek. Vodafone Türkiye, telefonlarla ilgili olarak 19 eylülden itibaren ön talep toplamaya başlayacağını açıkladı. Telefonların fiyatları ve paketler konusunda açıklama yapılmadı.

Türkiye fiyatı belli olmuştu

iPhone 6'nın her iki modelinin Türkiye fiyatı yapılan etkinlikten hemen sonra açıklanmıştı. Telefonların küçük ekranlı modeli 2349, 5.5 inçlik Plus modeli ise 2649 liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Operatörler taksitle ve tarifeli olarak sattıkları için aylık belli ödemelerle iPhone 6 satın alınabilecek.

Saatten haber yok

Apple'ın iPhone 6 etkinliğinde duyurduğu akıllı saatin Watch ile ilgili detaylar ise henüz netleşmedi. Apple'ın Türkiye sayfasında yer alan bilgilere göre firmanın akıllı saati önümüzdeki yıl Türkiye'de satışa sunulacak. ABD fiyatı 349 dolar olan saatın Türkiye'deki satış fiyatı ile ilgili bir bilgi ise verilmedi.

Kaynak: Al Jazeera

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler