Organize suç örgütü şüphelisi 16 kişi yakalandı

Organize suç örgütü şüphelisi 16 kişi yakalandı

Malatya'da organize suç örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda 16 şüpheli gözaltına alınırken adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, 5 ay süren çalışmalar neticesinde silahlı suç örgütü kurarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen 16 örgüt üyesinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda; 21 adet çeşitli çap ve markalarda tabanca, 14 adet çeşitli marka ve modellerde otomatik ve pompalı tüfek, 22 adet tabancalara ait şarjör, 694 adet tabanca mermisi, 44 adet dolu kartuş, 3 adet otomatik tüfek şarjörü ve 2 adet sallama olarak tabir edilen kesici aletin ele geçirildiği açıklamasında bulundu.

Ayrıca; işyeri araç ikamet kurşunlama, silahla kasten yaralama, kesici aletle kasten yaralama ve yağma suçlarının bulunduğu 14 faili meçhul olayın aydınlatıldığı ifade edildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.