Ortaköy Mahalle Konağı hizmete açılıyor

Ortaköy Mahalle Konağı hizmete açılıyor

Mardin Artuklu Belediyesi tarafından yapılan Ortaköy Mahalle Konağı’nın yakın bir zamanda hizmete açılacağı bildirildi.

Artuklu Belediyesi ilçede ihtiyacı hissedilen konularda projeler yapıyor. Ortak akıl ile vatandaşların beklentilerini yerine getiren projelere hayat veren Belediye, mahalle konakları projesiyle de mahallelerin kültürel, sanatsal ve mesleki anlamda gelişmesine katkı veriyor. Ortaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mahalle Konağı da yakında hizmete açılıyor. Özellikle mahallede yaşayan kadınların kurslarla kişisel gelişimlerine katkı vermesi amaçlanırken, bitirilen konak şimdiden büyük beğeni kazandı.

“Vatandaşlarımızı dinliyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, “İlçemizde her anlamıyla birçok farklı konuda projelerimizi yapıyoruz. Amacımız yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçeyi inşa etmektir. Yaptığımız çalışmalarda ise hemşehrilerimizin düşüncelerini dikkate alıyoruz. Sürekli onlarla olmak suretiyle ve ortak akıl ile ilçemizin projelerini hayata geçiriyoruz. Belediyemiz son olarak mahalle konakları konusunda ciddi bir çalışma yapmıştır. Örnek nitelikte olan mahalle konaklarından birisini de Ortaköy Mahallemizde bitirdik.” ifadesini kullandı.

“Konaklar ihtiyaca cevap verecek”

Öztürk şöyle devam etti: “Konağımızın iç eşya ve dekorasyonu tamamen bitirildi. Çok yakında hizmete açılacak. Mahallemiz yoğun bir nüfusa sahip bir mahalledir. Özellikle kadınlarımız ve çocuklarımızın kazanımlar sağlamasını istiyoruz. Bu nedenle kişisel gelişimlerini ve meslek edinmelerini önemsiyoruz. Bu konuda planlamalarımızı yaptık. Yakında açacağımız kurslar ile kadınlarımıza ilk katkıyı vermiş olacağız. Bundan sonra mahalle konakları konusunda çalışmalarımız sürecek. Konaklarımız her yönüyle mahallelere önemli katkılar verecek.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.