Otomobil uçuruma yuvarlandı: 9 ölü

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 9 ölü

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi yakınlarında düğünden dönenleri taşıyan bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

BATMAN- Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinin eski yolunda Aşağı Kıratlı (Bastırne Xware) köyüne doğru giden otomobil şarampole yuvarlandı.


Şarampole yuvarlanan otomobilde aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişiden 9 kişi ölürken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bekirhan beldesinde 72 AN 472 plakalı otomobilin sürücülüğünü yapan Mustafa Çetiz, saat 17.30 sularında, direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu 32 metrelik uçuruma düştü. Aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişiden 9 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.


Kazada hayatını kaybeden şoför Mustafa Çetiz, Cembeli Çetiz ve isimleri öğrenilemeyen 4 çocuğun Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, diğer 3 ölü ve yaralının ise Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.


Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Mustafa Çetiz, Cembeli Çetiz, Tuba Çetiz (13), Nurcan Çetiz, (30), Mazlum Aslangiray (2), Asiye Çetiz (11), Firdev Çetiz, İlknur Aslangiray (2), Sümeyye Çetiz (10)...

Kazada ağır yaralanan Leyla Aslangiray (30) ise Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.


Ameliyata alınan ve hayati tehlikesi devam eden 30 yaşındaki Leyla Aslanğray'ın durumunun ameliyattan sonra netleşeceği bildirildi.

Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri Batman İkiztepe (Gırbereşk) köyü mezarlığına defnedileceği öğrenildi. (M. Fatih Akgül/Mehmet Mikyas/Çetin Doyar-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.