“Oyun sektöründeki girişimcilik fırsatları” konulu seminer düzenlendi

“Oyun sektöründeki girişimcilik fırsatları” konulu seminer düzenlendi

Batman Üniversitesi’nde, “Oyun Sektöründeki Girişimcilik Fırsatları” isimli bir seminer düzenlendi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve internet ortamında düzenlenen seminere konuşmacı olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Veysi İşler katıldı.

Prof. Dr. Veysi İşler, oyun sektörünün büyük bir hızla ilerlediğini, son 15 yılda Türkiye’de ve dünyada girişimciler için büyük bir fırsat alanı olarak parladığını söyledi.

Türkiye’deki oyun şirketlerinin son yıllarda dünya oyun sektörü içinde hızlı bir şekilde yükselip değerlerinin arttığını ifade eden İşler, melek yatırım ağlarıyla yatırımların arttığını ve kişilerin veya şirketlerin hisseler alarak kazançlarını arttırabilecekleri bir sistem olduğunu anlattı.

Prof. Dr. İdris Demir ise geçen dönem yapılmaya başlanan webinarlara (seminerler) devam edileceğini, yüz yüze eğitimlere geçişle birlikte bu eğitimlerin yüz yüze de sürdürüleceğini belirtti.

Öğrencilerin her alanda yeterli bilgiye ulaşmasını istediklerini anlatan Rektör Demir, Batman Üniversitesi Rektörlüğü olarak girişimcilikte bulunmak isteyen bütün öğrencilere gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler