Özel güvenlikçiler bayramda zabıta olarak görev yapacak

Özel güvenlikçiler bayramda zabıta olarak görev yapacak

Konya'da seyyarların çarşıda satışlarını önlemek amacıyla boş alanlara bariyerler çekilirken zabıtaya takviye amacıyla özel güvenlikçiler de bayrama kadar görev yapacak.

KONYA- Seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri arasındaki gerginliklerde zabıta ekiplerinin yetersiz kalması nedeniyle özel güvenlikçilerin bayram boyunca görev yapacakları bildirildi.

Bayramın yaklaşmasıyla zabıta üniforması giydirilen özel güvenlikçiler mesaiye başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Özel Güvenlikçi Erol Kaya, "Üç senedir bayramlarda zabıta görevi yapmaktayım. Bu uygulama maddi olarak bize katkı sağladığı için memnunuz.

Belediyenin seyyarlara şu anda tahsis ettiği yerler bulunmakta hem esnaf hem de seyyarlar için inşallah hayırlı olur. Herkes bir ekmek peşinde. Polis ve zabıtalarla beraber gezip görevimizi yapıyoruz." dedi

İki senedir bayramlarda görev yaptığını belirten Özel Güvenlikçi Adem Karataş ise, şimdiye kadar bir sorun yaşamadığını belirtirken bayramların kardeşliğin pekişmesi için bir vesile olması gerektiğini söyledi. Karataş herkesin birbirlerinin haklarına riayet etmesiyle olumsuzlukların yaşanmayacağını ifade etti.(İlyas Yavuz - İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.