Özlem Ajans sanatçıları: Aksa Tufanı'na sesimizle destek veriyoruz

Özlem Ajans sanatçıları: Aksa Tufanı'na sesimizle destek veriyoruz

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın Gaziantep'te düzenlediği Aksa Tufanı'na Destek Mitingi'ne katılan Özlem Ajans Sanatçıları, ellerinden geldiği kadar sesleriyle Aksa Tufanı'na destek olduklarını belirttiler.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Gazze'de işgalci siyonist rejiminin katliamlarını tel'in etmek ve direnişin Aksa Tufanı operasyonuna desteklerini bildirmek üzere Gaziantep'te kitlesel bir miting düzenledi.


Siyonist işgal rejiminin, 7 Ekim'den bu yana Filistin halkına yönelik yaşattığı soykırımı protesto etmek amacıyla Gazianteplilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de gelen Müslümanlar, tepkilerini göstermek için miting alanına akın etti.

Olumsuz hava koşullarına, sağanak yağmura rağmen binlerce insanın katıldığı mitignde sık sık "Kahrolsun İsrail, HAMAS'a selam direnişe devam" sloganları atıldı.

Mitinge katılan Özlem Ajans sanatçıları duygu ve düşüncelerini İLKHA ile paylaştı.

"Allah'ın yardımıyla israil'e büyük bir darbe vurdular"

3.png

Bilal Güler

Aksa Tufanı ile siyonistlerin yenilebileceğinin gösterildiğini belirten Bilal Güler, "75 senedir siyonistler orada Müslüman kardeşlerimizi katletmektedirler. Aksa Tufanı'nın öncesine bakmak lazım. HAMAS durup dururken mi saldırdı, yok. Senelerce çocuklarını, evlatlarını ve aynı zamanda babalarını şehit vermişler. El Kassam Tugaylarına da baktığımızda yüzde 85'i yetim çocuklarıdır. Babaları, çocukları şehit olmuş insanlardır. Artık bir mücadele yapılması gerekir. Bu israil'e büyük bir darbe vurulması gerekiyordu, bu da gerçekleşti. Allah'ın izniyle toplumda da bunu çok güzel bir şekilde dile getirdiler ve israilin yenilebileceğini ve Allah'ın yardımıyla israile büyük bir darbe vurdular. Bu tabi bütün ümmete bir cesaret verdi." dedi.

"Sesimizle destek veriyoruz"

2.png

Mitinglerle ellerinden geldiği kadar sesleriyle destek verdiklerini ifade eden Güler, "Bu yüzden israil'in saldırılarına baktığımızda masum insanlara, çocuklara ve kadınlara yönelik, yani ne zaman darbe yese El Kassam'a yapamayınca çocuklara, kadınlara saldırı düzenlemektedirler, katliamlar yapmaktalar. Bu mitinglerle elimizden geldiği kadar sesimizle destek veriyoruz. Keşke elimizden gelse daha fazla şeyler yapabilsek. İnanıyorum ki bu alana gelen insanların yüzde 99'u eğer bir kapı açılsa gidip israille savaşır. Halkımız bu konuda çok duyarlı." şeklinde konuştu.

"İlk başta cılız başlayan mitingler sonra dünyaya yayılmaya başladı"

1.png

Mehmet Ali Oğuz

Yetkililerin harekete geçmesi için mitinglerin önemli olduğunu söyleyen Mehmet Ali Oğuz, "Dünya liderleri, dünya devlet başkanlarının bu konuda engellemeleri var. Bu konuda harekete geçilebilmesi lazım ki bu manada bu tip mitinglerin inşallah faydasının olacağına inanıyorum. Katıldığımız üçüncü miting oldu. İlk başta cılız başlayan mitingler sonra dünyaya yayılmaya başladı. Bunun inşallah bir çığ gibi büyüyerek bütün dünyayı kapsayacağını, bir süreden sonra herhalde sağır dilsiz olan liderleri harekete geçireceğini ve bu konuda israil'e karşı büyük tepkinin artık bir nevi bir savaşa, bir caydırıcılığa dönüşeceğine inanıyorum. Peygamber Sevdalıları'ndan da Allah razı olsun. Bu tip programları yapan bütün vakıflardan Allah razı olsun. Şu an elimizden gelen budur, bunu yapmaya çalışıyoruz. Allah imkanlarımızı daha ziyade artırsın inşallah." diye konuştu.

"Boykot olayına çok çok önem vermemiz lazım"

Boykotun önemli olduğunu vurgulayan Oğuz, "Meydanları duyarlı ve bu konuda kararlı buluyorum. İmkanları olursa sonuna kadar götüreceklerine inanıyorum. Burayı dolduran kardeşlerimin de sonuna kadar samimiyetlerine inanıyorum. Boykot olayına çok çok önem vermemiz lazım. İlk etapta ekonomilerini bitiririz." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.