Pakistan’da  Helikopter kazası: 6 ölü

Pakistan’da Helikopter kazası: 6 ölü

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’ın Dışişleri Bakanlığı’nca Gilgit-Baltistan bölgesine düzenlenen geziye katılan Büyükelçiler ile ailelerini taşıyan helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 kişi için bir taziye mesajı yayınladı.

Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sayfasından dün yapılan açıklamada, “Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından Gilgit-Baltistan bölgesine düzenlenen ve Büyükelçiler ile ailelerinin davetli olduğu bir ülke tanıtım gezisi için tahsis edilen üç askeri helikopterden birinin, teknik arıza nedeniyle acil iniş sırasında yaptığı kazada, ilk belirlemelere göre helikopterin iki pilotuyla birlikte, Filipinler Büyükelçisi Domingo D. Lucenario Jr, Norveç Büyükelçisi Leif Larsen ile Malezya ve Endonezya Büyükelçileri’nin eşlerinin hayatlarını kaybettiği büyük üzüntüyle öğrenilmiştir.” denildi.

Dışişleri Bakanlığı açıklamasını sonunda, “Bu elim kazada hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.