Palu STK`ları Platformu kuruldu

Palu STK`ları Platformu kuruldu

Palu`da bulunan 13 STK bir araya gelerek uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara karşı mücadele etmek için Palu Platformu’nu kurdu.

Palu`da faaliyet gösteren 13 STK uyuşturucu ve kötü alışkanlıklarla mücadele etmek amacıyla Palu Platformu çatısı altında bir araya geldi.

Palu Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelen 13 STK temsilcileri oluşturdukları Platform yönergesini oybirliği ile imza altına alarak kabul ettiler. 

1 yıllık dönem başkanlığı şeklinde faaliyetlerini sürdürecek olan Palu Platformu’nun bu yılki dönem başkanlığına oybirliği ile Palu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hakan Demir seçildi.

Seçildikten sonra basına açıklamalarda bulunan Palu Platformu Başkanı Hakan Demir, “Birlikten Güç Doğar” prensibiyle; aynı amaç, aynı hedef ve aynı prensiplere sahip STK başkanlarıyla bir araya gelerek Palu Platformu’nu oluşturduklarını söyledi.

Platformun en büyük misyonunun ilçedeki sosyal ve kültürel standartları yükseltmek ve katkı sunmak olduğunu söyleyen Demir, “Misyonumuz çerçevesinde ilçemizde faaliyet gösteren bütün siyasi partiler, STK’lar, toplumun iç dinamikleri olan kanaat önderleri, aydınları, toplumun bütün erklerinin bu kapsamda katkı sunması elzemdir. Platform olarak, bir arada bulunmamızın tek amacı ilçemizi kalkındırmakla beraber toplumsal birlikteliği ve sosyal barışın tesisini sağlamaktır. Her türlü ötekileştirmeyi bertaraf ederek din, dil, ırk, siyasi görüş, kabile, aşiret, STK, sendika, siyasi parti ve her türlü görüşümüzü bir kenara bırakarak, birçok konuda sahipsiz bırakılan ilçemize yeni ve taze bir kan getirmektir.” dedi.

Sosyal projelerde ve özellikle eğitimde rol almak istediklerini belirten Demir, “Çünkü hem toplumun kaynaşması hem de geleceğimizin temsilcisi olan çocuklarımızın ahlaklı ve iyi yetişmiş bireyler olması önceliklerimiz arasındadır.” dedi.

Okunan Platform Yönergesinden sonra Palu Platform yönetimi açıklandı.  

İLKHA

 






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler