Patlayan Su Borusu Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Patlayan Su Borusu Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Muş'un Hasköy İlçesinde patlayan borularından akan su donunca kartpostallık görüntüler oluştu.

MUŞ-Muş’ta etkisini sürdürmeye devam eden dondurucu hava zaman zaman ilginç görüntülerin meydana gelmesine neden oluyor.  Hava sıcaklığının geceleri eksi 20 dereceye kadar düştüğü Muş’ta su şebeklerinin boruları da patlamaya devam ediyor.
 
Muş’ta son kar yağışının ardından hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam eden dondurucu soğuklar aynı zamanda güzel manzaralarında oluşmasına neden oluyor. Muş’un Hasköy ilçesinde bulunan Kızılay depolarının bulunduğu bölgede aşırı soğuklar nedeniyle su borularının patlaması sonucu ağaçlara fışkıran su metrelerce buz sarkıtları oluşturdu.
 
Kızılay depolarında incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelen Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, ilk olarak böyle bir manzara ile karşılaştığını belirterek, soğukların ve bu tür manzaraların bölgenin bir güzelliği olduğunu ifade etti. Daha sonra Kızılay Genel Başkanı Akar ile beraberindeki heyet buz sarkıtının altında hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Muşta bu yıl havların çok soğuk geçmesi nedeniyle hayatın çekilmez olduğunu belirten ilçe halkı ise oluşan görüntülerin Muş'u  anlatmaya ve yorum yapmaya gerek bırakmadığını ifade ettiler.(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)







 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.