PDK kendine karşı yapılan saldırıları kınadı

PDK kendine karşı yapılan saldırıları kınadı

PDK'nin Güney Kürdistan'a özgürlük için açtığı imza kampanyası standına yapılan ses bombalı saldırı kınandı.

DİYARBAKIR - Yenişehir ilçesinde Kürdistan Demokrat Partisinin (PDK), Güney Kürdistan’a özgürlük için açtığı imza kampanyası standına yapılan ses bombalı saldırı, partililer tarafından düzenlenen basın açıklaması ile kınadı.

 

Parti gurubu adına basın açıklamasını okuyan Halim İpek, “Geçen akşam bizim Güney Kürdistan’a özgürlük için açtığımız imza kampanyasına karşı yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bugün, tüm Kürtlerin bir olma günüdür. Kürdistan için elimizden ne geliyor ise biz onu yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. Bize karşı yapılan bu saldırılarla bizleri yolumuzdan döndüremezler.” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan açıklamanın ardından grup sesiz bir şekilde dağılırken stantta imza toplanmaya devam edildi. (Ali Adiyaman / Yakup Moğulgani – İLKHA )

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.