PDY hainleri kamu kurumlarından acilen ayıklanmalıdır video foto

PDY hainleri kamu kurumlarından acilen ayıklanmalıdır video foto

Memur Sen Bursa Temsilciliği yaptığı basın açıklamasında darbe girişimini lanetleyerek Paralel Yapı (PDY) hainlerinin kamu kurumlarından biran önce temizlenmesi gerektiğini belirtti.

15 Temmuz’da yapılan ABD destekli darbe girişimi ülkenin dört bir yanında lanetlenmeye devam ediliyor.

Memur Sen Bursa Temsilciliği, Bursa Fomara Meydanında düzenlediği bir basın açıklamasıyla ABD destekli darbe girişimini sert bir dille lanetledi.

‘Darbelere karşı omuz omuza’, Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail’ sloganlarının atıldığı basın açıklamasının metnini, Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker okudu. 

Şeker konuşmasında, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimine karşı yurt genelinde meydanlara, ülkesine ve milli iradeye sahip çıkanların kendilerini tankların önüne atarak gövdesini barikat yaparak, darbenin püskürtülmesinde önemli bir rol oynadığını söyledi.

Şeker, devlet yönetimlerinin, halkın selametini ve güvenliğini sağlamak için hukuk çerçevesinde bazı tedbirler almak zorunda olduğunu belirtti.

Devletin darbe girişimcilerinin ve kamu içindeki hain destekçilerinin izlenmesini ve kamuyla tüm irtibatlarının kesilmesini isteyen Şeker, “Bu kamu görevlileri içinde FETÖ ihanet çetesiyle ilgili olanlar, haklarında gerekli hukuki ve idari işlemin yapılabilmesi için derhal açığa alınmalıdır ve bunun da yapıldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son olarak şehitlerin verdiği mücadeleye kaldığı yerden devam ettirmek için kalkışmanın tüm emareleri ortadan kalkıncaya kadar herkesi  alanlarda kalmaya çağıran Şeker, basın açıklamasına katılan herkese teşekkür etti.

Yapılan basın açıklamasının ardından darbe girişiminin püskürtülmesi adına bir kurban kesilerek dualar edildi.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler