Pervari Beğendik Beldesi'nde heyelan nedeniyle dev kayalıkların kapattığı yol açılamıyor

Pervari Beğendik Beldesi'nde heyelan nedeniyle dev kayalıkların kapattığı yol açılamıyor

Siirt'te etkili olan yağışların ardından meydana gelen heyelanda dev kayalıkların kapattığı yol, devam eden heyelanlar nedeniyle açılamıyor.

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesi'nde etkili olan yağışların ardından meydana gelen heyelanda, dev kayalıkların kapattığı yol ulaşıma açılamıyor.

Geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Siirt, Pervari ve ilçesi Beğendik Beldesi'ni birbirine bağlayan yeni yol, heyelandan dolayı kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, heyelan nedeni ile kapanan yolu açmaya çalıştı fakat devam eden heyelan ve düşen kayalıklar nedeniyle başarılı olamadı.

Yeni yolu kullanamayan vatandaşlar eski yolu kullanmayı denedi fakat o yolda da toprak kaymalarının meydana geldiği ve kullanılamayacak derecede tehlike arz ettiği için, Valilik tarafından gönderilen kontrol heyetince Siirt, Pervari ve Beğendik yeni ve eski olan her iki yolun da kapatılmasına kararı verildi.

Şunda Siirt, Pervari ve Beğendik yolları ulaşıma kapatıldı ve 2-3 güne kadar da devam etmesi beklenen heyelanlar nedeni ile açılamayacağı belirtiliyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.