Peygamber Sevdalıları Bitlis’te bayramlaştı

Peygamber Sevdalıları Bitlis’te bayramlaştı

Peygamber Sevdalıları Platformu Kurban Bayramı münasebetiyle Bitlis’te bayramlaşma programı düzenledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kurban Bayramı münasebetiyle Bitlis’te, halkın katılımıyla bayramlaşma programı düzenledi.

HÜDA PAR İl Teşkilatı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına, HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kocakaplan, İl Başkanı Celal Gül ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan programda konuşan İl Başkanı Gül, hemen her bayramda ümmet coğrafyasının her yerinde tarifi imkânsız acılar yaşatılmakta olduğunu hatırlattı.

Gül, “Kurban Bayramında kurbanlarımızı kesip fakirlere, yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırma hayalleri kurarken, akraba ve komşu ziyaretleriyle bayramın güzelliğini hissetme heyecanını düşünürken, İslam beldelerinin dört bir tarafından katliam haberleri gelmeye devam ediyor. Küfrün Müslümanlara yönelik katliamları artık sınır tanımıyor. Son yapılan Arakan katliamı yine küfrün insanlık dışı yüzünü bize gösterdi. Budist putperestler, insanlıktan çıkmış vahşilikleriyle zavallı Müslümanları acımasızca katletmeye devam ediyorlar. Arakanlı mazlum Müslümanlar, kadın çocuk, yaşlı ayrımı yapmadan toplu bir soykırıma tabi tutulduklarını büyük bir acı içerisinde izliyoruz." dedi.

Program, teşrik tekbirleri ve salavatlarla yapılan bayramlaşmanın ardında sona erdi.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.