Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ İl Koordinatörlüğünden Siyer Yarışmasına davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ İl Koordinatörlüğünden Siyer Yarışmasına davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatörlüğü, Türkiye genelinde düzenlenecek olan ve binlerce ödülün verildiği "O'nu Oku O'nu Yaşa" temalı düzenlenen Siyer Yarışmasına tüm Elazığlıları davet etti.

Her yıl Türkiye genelinde düzenlenen ve binlerce ödülün dağıtıldığı "O'nu Oku O'nu Yaşa" Siyer Yarışması bu yıl da düzenlenecek.

Konu ile ilgili açıklama Yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ İl Koordinatörü Mehmet Zülfü Öztürk kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Elazığlı Hemşerilerine seslenen Öztürk şunları dile getirdi:

Bu yıl düzenleyeceğimiz 'O'nu Oku O'nu Yaşa' Siyer Yarışması heyecanı tekrardan başlamıştır.

İçinde yaşadığımız zaman diliminde insanlığın din, akıl, nesil, can ve mal emniyetinin tehdit edildiği, huzurdan uzak buhranlarla dolu bir hayat yaşadığı tehlikeli bir asırda yaşamaktayız.

Peygamber Sevdalıları olarak insanlığın yaşamış olduğu tüm bu sıkıntıların kaynağının Efendimiz'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) öğretilerinden, yaşam tarzından uzak olmasından kaynaklandığını biliyoruz. Ve şunu diyoruz ki dünyanın huzur bulmasının tek bir reçetesi vardır, o da Efendimiz'e tam bir teslimiyet ile bağlanmaktır. Ayrıca bizleri endişeye sevk eden sebeplerden biri de insanların teknoloji içerisinde boğulması ve kitaptan yoksun bir hayat yaşamasıdır.

Yarışmanın 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 11.00'de düzenleneceğini ve 7'den 70'e tüm Elazığlıların bu yarışmaya katılmasını isteyen Öztürk, "Gerek okuma alışkanlığının kazandırılması gerekse de toplumumuza faydalı bireylerin yetiştirilmesi adına her yıl bir gelenek haline gelen ve Türkiye genelinde düzenlenecek olan 'O'nu Oku O'nu Yaşa' Siyer Yarışması'nın bu yıl da startını vermiş bulunmaktayız. Elazığ merkez ve tüm ilçelerimizde de düzenleyeceğimiz bu kutlu yarışmaya 7'den 70'e tüm Peygamber Sevdalısı kardeş ve bacılarımızı davet ediyoruz." dedi.

"Kaybedeni olmayan yarışmaya tüm halkımızı davet ediyoruz"

Öztürk son olarak, "Hazreti Peygamberin hayatını öğrenmekle kaybedenin olmadığı bu yarışmada dereceye girenlere de binlerce ödüllerimiz olacaktır. 4 kategori şeklinde düzenleyeceğimiz bu yarışmada diz üstü bilgisayarlar, droneler, tabletler, çeyrek altınlar, akıllı bileklikler, bisikletler ve binlerce farklı ödüllerimiz mevcuttur. Yarışmamıza müracaat etmek isteyen kardeş ve bacılarımız peygambersevdalilari.com web adresinden müracaatlarını yapabilirler." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler