​Peygamber Sevdalıları Vakfı: Siyer Yarışması tarihi SMS ile bildirilecektir

​Peygamber Sevdalıları Vakfı: Siyer Yarışması tarihi SMS ile bildirilecektir

​Peygamber Sevdalıları Vakfı, "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla bu yıl salgın nedeniyle online olarak düzenleyeceği Siyer Yarışmasının yoğunluktan ve teknik bir arızadan dolayı tüm kategoriler için ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Sınav Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan ve Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, yaptıkları açıklamada, ertelenen Siyer Yarışmasının yeni tarihinin, SMS ve sosyal medya üzerinden paylaşılacağını bildirdi.

Aydın, başvuruları 23 Ekim 2020 tarihinde başlayan "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla bugün yapılmasını planlanan yarışmaya 60 bin kişinin başvurduğunu ancak teknik arıza ve yoğunluktan dolayı ertelendiğini söyledi.

Sınav Komisyonu Başkanı Aslan ise şu bilgilendirmede bulundu:

"Değerli yarışmacı kardeşlerimiz, Siyer Yarışması sayfasında yaşanan yoğunluktan dolayı teknik bir arıza yaşanmış olup yarışmacı kardeşlerimizin mağdur olmaması adına komisyonumuz yarışmamızın tüm kategoriler için ileri bir tarihte yapılmasını kararlaştırmıştır. Online yarışmalarda bu tür teknik arızaların olması mümkündür. Bu nedenle bizler de bu hususta gerekli anlayışın gösterileceğine inanıyoruz. Rabbimiz izin verirse yarışmacı kardeşlerimizi SMS ve sosyal medya üzerinden tekrar bilgilendirip yarışmamızı uygun ileri bir tarihte yapacağız." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler