Peygamber sevdalısı çocuklar mevlit etkinliğine renk kattı

Peygamber sevdalısı çocuklar mevlit etkinliğine renk kattı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Midyat’ta düzenlenen mevlit etkinliğine katılan Peygamber sevdalısı çocuklar heyecan, sevinç ve coşkularıyla etkinliğe renk kattılar.

Mardin’in Midyat ilçesinde Azim-Der’in organizesiyle düzenlenen mevlit etkinliğine halkın yoğun katımı oldu. 7’den 70’e binlerce peygamber sevdalısı mevlit alanında buluştu.
Mevlit etkinliğinin en renkli ve coşkulu konukları şüphesiz çocuklar oldu. Mevlit etkinliğine ellerinde bayrak, alınlarında kelime-i tevhit bandajlarıyla gelen Peygamber sevdalısı çocuklar büyük bir heyecan ve coşku yaşadılar.
Peygamber Efendimizin çok sevdiği çocuklar, onu anlama ve sünnetini yaşama etkinliğine katılarak hem eğlendiler hem de efendimize olan sevgiye ve muhabbete şahitlik ettiler.

Etkinliğe katılan çocuklardan Muhammed Aşkın ”Bugün Peygamberimizin mevlidi için bir araya geldik. İslam davetine geldik. Buraya geldim, çok mutluyum. Nasıl ki Müslümanlar Hacca gidince bir araya geliyorlar. Mevlit etkinlikleri de Müslümanları bir araya getiriyor. İlahi sanatçılarımıza ve gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Çocuklardan Muhammed Yılmaz ise ”Müslümanlar bir araya geldiği için bu etkinlik çok güzel. Etkinliği yapanlardan Allah razı olsun.” Dedi Ahmet adlı küçük peygamber sevdalısı ise etkinliğin çok güzel olduğunu ve her zaman geleceğini söyledi.

İLKHA














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.