Peygamber Sevdalısı üçüncü kez ameliyat edildi

Peygamber Sevdalısı üçüncü kez ameliyat edildi

Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğinden dönüşünde kaza geçiren Konyalı Peygamber Sevdalısı Kadriye Ödemiş üçüncü kez ameliyat edildi.

KONYA - Diyarbakır'da yapılan Kutlu Doğum etkinlğiinden sonra memleketi Konya'ya doğru yola çıkan Peygamber Sevdalısı Kadriye Ödemiş, şehir çıkışında verilen namaz molasında plakası belli olmayan bir aracın çarpması sonucunda yaralanmıştı. Diyarbakır'da hastaneye kaldırılan Ödemiş bacaklarında meydana gelen kırıklardan dolayı iki ameliyat geçirmişti.


Taburcu olduktan sonra Konya'ya getirilen Ödemiş, ağrılarının artması sonucu Konya Özel Farabi Hastanesine kaldırıldı. Yapılan muayenelerde sonra daha önce yapılan iki ameliyattan birinin başarısız olduğu anlaşılınca, üçüncü kez ameliyata alındı.


Üçüncü ameliyatın iyi geçtiğini ifade eden Kadriye Ödemiş'in oğlu Celal Ödemiş, "Annemin müsebbibi BDP'li Bağlar Belediyesidir. Bağlar Belediyesi mevlit alanına gelen milyonlarca insanın üzerine Yezit gibi suyu kesmişti. Annem de herkes gibi mevlit alanı dışında namaz kılmak için abdest alabilecekti. Şehir çıkışında verilen namaz molasında abdest almak için arabadan inerken kaza geçirdi. Yezit ve Yezitler Hz. Hüseyin ve Hüseynilere yaptıkları için elbette ki Kahhar olan Allah'a hesap vereceklerdir" dedi. (İlyas Yavuz-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.