PKK tarafından evi ateşe verilen aileye yardım yapıldı

PKK tarafından evi ateşe verilen aileye yardım yapıldı

Cizre Nuh Gıda Bankası, geçen sene aralık ayının sonlarına doğru Şırnak'ın Cizre ilçesinde mütedeyyin ailelere yönelik gerçekleştirilmek istenen katliam girişiminde mağdur olan ailelere ayni ve nakdi yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sene 27 Aralık’ta Cizre’de mütedeyyin ailelere yönelik yapılmak istenen toplu imha ve katliam girişiminde eşinin evde olmadığı bir saatte gözü dönmüş PKK'liler evdeki hamile bayanı ve 2 çocuğu ile birlikte diri diri yakmak istemişlerdi.  Medyaya yansıdığı gibi eşinin ve arkadaşlarının banyo duvarını yıkmasıyla son anda hamile bayan ve çocukları kurtulabilmişti.

 

Evleri tamamen küle dönen mağdur aileye Cizre Nuh Gıda Bankası hayırseverlerin yaptığı yardımları bu mağdur aileye ulaştırmaya devam ediyor. Dernek Son olarak olayın mağduru Deniz G.'ye 7 bin TL Nakdi yardım, birer adet buzdolabı, fırın ve çamaşır makinası ulaştırdı.

 

Dernek yetkilileri, mağdur aileye ayni ve nakdi bağışlarda bulunan herkese teşekkür ederek,  "Ayrıca yaptığı hayırlı faaliyetleriyle Türkiye’de ve Avrupa’da adını duyuran Batman Umut-Der Gıda Bankası’na mağdur aileye belirtmiş olduğumuz ev eşyalarını gönderdikleri için Cizre Nuh Gıda Bankası olarak teşekkür ediyoruz. " ifadelerine yer verdiler. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.