'PKK yandaşları provokasyon peşindedirler'

'PKK yandaşları provokasyon peşindedirler'

PKK'ye yakınlığı ile bilinen bazı sitelerde, "Cizre'de Nur mahallesindeki bazı evlerin kapıları ve araçlara siyap boya ile çarpı işareti konulduğu" iddiaları ile ilgili yazılı açıklama yapan Cizre HÜDA PAR İlçe Başkanı Ahmet Elçin, bu tür girişimlerin pro

Dün PKK'ye yakınlığı ile bilinen sitelerde "Cizre'de Nur mahallesindeki bazı evlerin kapıları ve araçlara siyap boya ile çarpı işareti konulduğu" iddiaları üzerine yazılı basın açıklaması yapan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin, olayı provokasyon bir girişim olarak nitelendirdi.

HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı Elçin yazılı açıklamasında, Bazı site ve ve sosyal paylaşım sitelerinde Cizre Nur Mahallesinde bazı evlerin  kapı ve duvarlarına siyah boya ile çarpı işareti konulmuştur. yaptığımız araştırmalara göre bu tür girişimlerin art niyetli ve provokasyon peşinde olanların çabalarıdır." dedi.

Elçin yazılı açıklamasında bu tür provakasyonlara halkın itibar etmeyeceğini belirterek, "Bu tür provokasyon peşinde olanlar emellerine ulaşamayacaktır."  ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.