Plantronics Marque M155 bluetooth kulaklık inceleme

Plantronics Marque M155 bluetooth kulaklık inceleme

Bluetooth kulakları konusunda haklı bir üne sahip olan Plantronics'in en yeni ürünlerinden biri olan Marque M155 modelini sizler için inceliyoruz.

Cep telefonunu yoğun kullananların en önemli aksesuarlarından biri de Bluetooth kulaklıklardır. Bu teknolojiyi kullanan ve kablosuz olarak telefonlarla iletişim kurabilen bu kulaklırlar özellikle otomobil kullanırken ya da dışarda en önemli yardımcılarımızdan biri haline gelirler.

Bluetooth kulaklıklar konusunda çeşitli ürünleri bulunan Plantronics, her zevke ve bütçeye hitap eden modelleriyle dikkat çeken bir marka. Firmanın en yeni modellerinden biri olan Marque M155 inceleme konuğumuz oldu. Ses kaliteli anlamında başarılı bulduğumuz ürün, birçok yeni teknolojiye de sahip.

Önce M155'i kullanarak hazırladığımız inceleme videomuzu izleyelim, ardından cihazın teknik özelliklerini anlatmaya devam edelim:

iPhone ve Android desteği

iPhone'un Bluetooth kulaklar konusunda nazlı olduğunu bilmeyen yoktur. M155, iPhone uyumuna sahip. Bu sayede cihazı rahatlıkla iPhone modelleriyle kullanabiliyorsunuz. Öte yandan ürün aynı zamanda Android desteği de sunuyor. Ayrıca iki farklı cihaz bağlantısını destekliyor. Bu sayede eğer iki farklı telefonunuz varsa ikisini de cihaza tanımlayıp aralarında hızlı geçişlerle kullanabiliyorsunuz.

Diğer özellikler

Rüzgar ve gürültü önleme özelliği, açma kapama tuşu, ses ayar tuşu, iOS için sesli komut desteği (İngilizce) ve özel USB kablosu da M155'in diğer özellikleri arasında sayılabilir.

Teknik özellikler

*Bluetooth 3.0 desteği
*iPhone, Android
*iOS için sesli komut ile çalışabilme özelliği
*Kulaklık üzerinden stereo müzik dinleyebilme
*Rüzgar ve gürülte engelleme özelliği
*Çift telefon desteği
*Açma kapama anahtarı
*Ses ayar düğmesi
*5 saat bekleme
*7 gram ağırlık
*10 metre kapsama
*Özel USB kablo
*KDV Dahil 110 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.