PTT iş yerleri kademeli açılıyor

PTT iş yerleri kademeli açılıyor

​Salgın nedeniyle geçici olarak kapatılan bazı PTT iş yerleri, normalleşme tedbirleri kapsamında kademeli olarak hizmete açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren PTT AŞ, iş yerlerinde kademeli normalleşme süreciyle birlikte yeni düzenlemeler yaptı.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, yaptığı açıklamada, bazı iş yerlerinin salgın nedeniyle geçici olarak kapatıldığını ve burada verilen hizmetlerin de başka iş yerlerine aktarıldığını hatırlattı.

Normalleşme süreciyle birlikte bu iş yerlerini kademeli olarak açtıkları söyleyen Gülten, ayrıca açık olan tüm iş yerlerinde, mesai saatinin 08.30-17.30 olarak belirlendiğini ifade etti.

Gülten, "İş yerlerimizde pandeminin başından beri uyguladığımız tedbirlerimizi sürdürüyoruz. Yoğunluk yaşanan iş yerlerimize personel takviyesi yapıyor, ayrıca bazı yerleşim yerlerindeki iş yeri sayımızı artırarak hizmet kalitemizi daha da yukarı çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Gülten, iş yerlerinde yoğunluk yaşanmaması adına vatandaşların fatura tahsilatı, maaş ödemesi gibi bankacılık işlemlerini PTT iş yerlerine gelmelerine gerek kalmadan PTT Matikler, Kamu Ortak ATM’leri, mobil bankacılık, internet bankacılığı gibi alternatif işlem kanallarından kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini hatırlattı.

İş yerlerine yoğunluk düzenlemesi

Vatandaşların ve çalışanların sağlığını korumak, hizmet kalitesini artırmak için bazı iş yerlerinde yapısal yenileme çalışmalarının da yapıldığını söyleyen Gülten, "Pandemi nedeniyle bazı iş yerlerimizi geçici olarak kapatmak zorunda kalırken, burada verilen hizmetlerimizi de başka iş yerlerimize aktardık. Ayrıca, detaylı incelemelerimiz sonucunda bazı iş yerlerimizde gerekli yapısal düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz ve bu iş yerlerimizi hizmet kalitemizi artırmak amacıyla yeniliyoruz." diye belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler