Ramanlı: Kesin sonuçları bekliyoruz

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman ikinci sıra milletvekili adayı Serkan Ramanlı, Batman'da kesin olmayan sonuçlara göre milletvekili seçildi.

Seçim lokaline gelen Ramanlı, burada toplanan kalabalık tarafından büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı.

Partililerle selamlaşan Ramanlı, yaptığı konuşmada, sevinmek için henüz erken olduğunu, kesin sonuçları beklediklerini söyledi.


Çok güzel ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Ramanlı, "Dün itibariyle seçim sonuçlarının takibi için Batman Adliyesindeydik. Seçim kurullarında oyların kayıt altına alınmasının takibini yapıyorduk. Bugün öğle saatlerine doğru Batman milletvekilliğinin ikinci sırası için farkın hızla eridiğine ve geçtiğimiz bir buçuk saat içerisinde lehimize bir farkın oluştuğunu gördük. Ancak sevinmek için henüz daha erken. Resmi sonuçların açıklanmasını bekliyoruz." dedi.

download.png

Açıklamasının devamında Ramanlı, "Adliyede hala itiraza tabi sandıklar var ama geriden gelip farkı kapatıp şimdi yavaş yavaş arayı açan bizler ümit ediyoruz ki netice lehimize sonuçlanacaktır ama yine de kesin sonuçları elde edinceye kadar itidalli olmaya devam etmeliyiz. İlerleyen saatlerde artık kesin bir neticeyi elde ettiğimiz de hepimiz bunu bize yakışır bir şekilde kutlayacağız." diye konuştu.

Kesin sonuçların ardından saat 16.00'da bir kutlama programının yapılacağı öğrenildi.(İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.