Ramazan ayı ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi

Ramazan ayı ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi

​Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan ayı ile ilgili istişare toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya ilçe Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, cami imamları, din görevlileri ve Kur'an Kursları eğiticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Kamil Oktay Ramazan’da din hizmetlerinin en iyi bir şekilde yerine getirilmesi, vatandaşların ibadetlerinin aksamaması için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallelerde rahmet, mağfiret, bereket ve ibadet ayı Ramazan ayına İlçe Müftülüğü olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm camilerimizde teravih namazları ve mukabelelerin yapılması için gerekli tüm tedbirler alındı. Bu yıl Ramazan ayında israfın zararları vatandaşlarımızı anlatılacaktır. Diyanet İşleri Başkanlığınca Ramazan ayının teması israf olarak belirlendi.” ifadelerini kullandı.

Ardından istişare toplantısında bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit, mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde yaşanması için kaymakamlık ve belediye olarak gerekenlerin yapılacağını belirterek, Ramazan ayının önce ülkemize sonra İslam ve insanlık âlemine huzur ve mutluluklar getirmesi dilek ve temennilerinde bulundu. Ramazan ayı istişare toplantısının sonunda programa katılanların soruları İlçe Müftüsü tarafından cevaplandı.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.